Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Herunder kan du læse mere om leverings- og salgsvilkår, når du handler online med cdcdyk.dk.

Køb
Når du handler med Carlsens Dykkercenter's netbutik, vil du efter at være gået gennem kassen modtage en e-mail, der bekræfter din ordre. Denne ordrebekræftelse har et ordrenummer, som du skal anvende ved al senere korrespondance.
Alle priser er inklusiv moms.
Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Administration
Tlf.: +45 98 17 41 66
man-fredag fra kl. 13:00-17:30
Kan anvendes til bestilling.
E-mail: cdc@email.dk


Registrering og sikkerhed
I forbindelse med online-handel skal kunden opgive sit navn, adresse, evt. firma og leveringsadresse samt e-mail adresse og evt. kundenummer. cdcdyk.dk registrerer disse oplysninger i sit kundekartotek, men videregiver aldrig oplysningerne til tredjemand. Personoplysningerne opbevares i fem år i henhold til Regnskabsloven.

Alle oplysninger som indtastes ved en online-handel hos cdcdyk.dk overføres via en høj krypteret sikker server, således at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe disse informationer. cdcdyk.dk anvender ePay og PBS ved online-handel og sikrer dermed enhver handel optimalt.

Rettigheder og ansvar
Du er som kunde omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og Lov om visse Forbrugeraftaler. cdcdyk.dk overholder de forpligtelser, der dækker over bl.a. Købelovens bestemmelser vedr. produktansvar og de alm. erstatningsregler. cdcdyk.dk påtager sig ikke yderligere ansvar for produkter efter gældende dansk lovgivning. Carlsens Dykkercenter kan ikke drages til ansvar for følgeskader der skyldes forkert anvendelse af produktet. Ved fejl på produktet skal dette om muligt retuneres for reparation / undersøgelse. Vores erstatningsansvar er begrænset til den del af produktet som påviseligt har fejl.
Det forudsættes, at kunden er bekendt med cdcdyk.dk's leveringsbetingelser, som altid vil være annonceret i gældende version her på hjemmesiden.

 

Regler for Gavekort: