Dive Pro

SSI - Professional

Bare bedre!

Ville det ikke være fantastisk at have et job, du har nydt så meget, at du ikke kunne tro, du fik betaling for at gøre det.
Ved at blive SSI - Dive Professional, kan du gøre dette til virkelighed. Du kan faktisk få en karriere ved at gøre noget du nyder, og som samtidigt giver dig en fornuftig indkomst!

Mens mange mennesker er opsat på at få et "rigtigt job," hvor ansættelses kriterierne ikke passer ind i deres aktuelle livsstil, kan dykkercentre og resort, primært i udlandet, tilbyde kvalificerede professionelle denne mulighed. Den store forskel er at din primære arbejdsplads er under vandet hvor du vil have det sjovt.
Den type job er indtil nu ikke blevet betragtet som et seriøst arbejde, så der er konstant mangel på kvalificeret medarbejdere. Det giver store karriere muligheder.
Bedre end gennemsnittet...

Hvis du er på udkig efter en karriere i dykkerindustrien, så bliv SSI Dive Professional. Det er det bedste valg du kan træffe. SSI er den eneste organisation som ikke kun uddanner dig til at lære andre at dykke, men også lærer dig hvad der er nødvendigt for at blive en aktør i dykkerindustrien. I Carlsens DykkerCenter benytter vi kun professionelle instruktører, der er uddannet til at undervise og/eller har ledelseserfaring fra erhvervslivet. Det er din garanti for et godt og lærerigt kursus

Vi støtter dig med; jobsøgning via SSI centrale database, tilbyder "up-dates" værktøjer der er tilgængelig 24/7/365, et prisbelønnet uddannelse- og forretningsssystem og med personlig service og vejledning.
SSI _Scuba School International har mere end 3000 dykkercentre og resort over hele verden, så der ligger en verden foran dig som blot skal "erobres".

Læs om de forskellige SSI - Kurser, benyt knapperne til venstre på denne side.

 

 

 

 

Avanceret søgning

Udvalgt
Stress And Rescue
3.195,00Kr.
Navigation Diving
1.295,00Kr.
Science Of Diving
1.895,00Kr.
Deep Diving
2.195,00Kr.