Ice Diving

Ice Diving
Fabrikant: SSI
Model: Ice Diving
Lagerstatus: På lager
Pris: 1.695,00Kr.
Ex. moms: 1.695,00Kr.
Antal:  

Du kan være en af de få der nogensinde får muligheden for at dykke sikkert ind under isen. Forstil dig hvordan du kan “flashe” din Divemaster på din Divemaster på din næste dykkerferie når du åbner din logbog og der sidder et SSI Ice Diving Specialty certifikat.

din næste dykkerferie når du åbner din logbog og der sidder et SSI Ice Diving Specialty certifikat.

Er du til usædvanlige eventyr og udfordrende dykning? Så vil et SSI Ice Diving Specialty kursus helt sikkert være noget for dig.

Forudsætninger:
Du skal være 18 år eller ældre og være certificeres som SSI Open Water Diver eller tilsvarende. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Se siden helbred.

Kursus lektioner på et SSI Ice Diving Specialty:

Du skal gennemfører 2 dyk ind under isen. Team 1, som er dykkerne. De dykker i en gruppe som består af din instruktør og maksimalt 2 dykkere.Team 2 er linefører og linehjælper og Team 3 er Sikkerhedsdykkere. Du lære at navigere og styre din opdrift under

isen og holde kontakt med din dykkerinstruktør og overflade personalet. På kurset bliver der også tid til et par spændende lege, hvor vi bl.a. vil gå på isen.
SSI Ice Diving specialty.

Isdykning er både spændende og sjov!

Teorien består af 7 lektioner, hvor du bl.a. gennemgår:

    Særlige krav til deltagerne
    Psykisk og fysiologiske påvirkning ved isdykning.
    Valg af egnet dykkersted
    Istykkelse, hensyn til andre mennesker.
    Forberedelser til dykkerstedet
    Sneskraber, Kost, Motorsav, liner, karabinhager, Flamingo plader.
    Procedure for at komme i og op af vandet
    Logistik på dykkerstedet og beredskabsplan
    Det Totale dykkersystem & Tilbehør til isdykning
    Valg af egnet dykkerudstyr.
    Udførelse af isdykning
    Inddeling i team, gennemgang af linesignaler, breifing, opgaver, nød procedure og miljø aspekter.


Et SSI Ice Diving Specialty kursus indeholder min. 2 dyk i havet fordelt over to dage.


På grund af din sikkerhed, skal du dykke med eget dykkerudstyr, beregnet til koldtvands dykning *

*Special udstyr: Linehjul med min. 50 meter line, to separate første trin som hver forsyner regulator og octopus, kompas og skriveplade.

Afvikling af kurset:
Kurset afvikles over en hverdagsaften og en hel weekend ved havet. Max. 2 deltagere pr. instruktør.

Kvalifikationer efter kurset:
Når du har bestået dit SSI Ice Diving kursus vil du få udleveret et diplom og et certifikat. Din logbog vil identificere dig som SSI Specialty Diver. Du vil efter kurset være i stand til at planlægge, organisere og gennemfører sikre isdyk på dybder tilsvarende dem du

har haft under kurset og til en maksimal dybde på 18 meter eller 30 meter afhængig af uddannelses niveau før kursusstart.

Praktiske oplysninger:

Du kan med fordel, allerede nu, oprette en dykker-profil på www.divessi.com hvor du så vil kunne finde alle de digitale hjælpemidler til forberedelse på kurset!

Så snart du er registreret hos os, som tilmeldt kurset, vil din profil gøres aktiv og så starter din teori så snart du er registreret hos os, som tilmeldt kurset, vil din profil gøres aktiv og så starter din teori undervisning allerede online, hjemme i ro og mag. Husk at uploade billede på din profil, da dette skal bruges til dit certifikat!

Dette kan du selv gøre ved at vælge "Opret profil/ny dykker" på SSI`s forside og her følge henvisningerne. Du kan også vælge at lade os oprette dig - vi skal dog bruge følgende oplysninger fra dig:

Fornavn. Efternavn. Fødselsdato. Post adresse. Mail adresse. Dykket siden år og antal loggede dyk.

Det er meget individuelt hvor meget tid man bruger på at læse det teoretiske stof, men jo bedre forberedt man er, jo bedre klarer man jo den afsluttende teoriprøve med multi choice spørgsmål.

Helbredserklæringen og andre nødvendige papirer, får du udleveret til kursusstart og vi udfylder dem sammen i teorilokalet.

 

 

 

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse: Dårlig God
Skriv koden fra billedet herunder: