Wreck Diving

Wreck Diving
Fabrikant: SSI
Model: Wreck
Lagerstatus: På lager
Pris: 1.995,00Kr.
Ex. moms: 1.995,00Kr.
Antal:  

SSI Wreck Diver Specialty kursus.

Danmark og skandinavien generalt, er kendt for at være fyldt med fantastiske skibs og flyvrag!

Skibsvrag har altid fascineret dykkere - om det lige er sunket, fra middelalderen eller fra verdenskrigene.....Vil du kunne udforske de mange historiske skibs og flyvrag, der ligger på havets bund?

Så bør du overveje dette specialkursus i vragdykning, hvor du lærer meget om de specielle teknikker du har brug for under vragdykning.

Uanset om du er interesseret i arkæologi og historie, skæbnefortællinger fra de store søslag og krige, eller de biologiske aspekter ved disse kunstige "rev", så vil vragdykning for alle dykkere, altid være dybt fascinerende. Skibsvrag findes på alle verdens bedste dykkersteder og der er altid en spændende skæbnehistorie.....

Forudsætninger - Du skal være certificeret som SSI Open Water, eller have tilsvarende uddannelser fra anden dykker-organisation. Du skal være minimum 15 år ved kurssusstart. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form.

Teori lektioner - Vi gennemgår sammen i teorilokalet, den allerede forberedte dykkerteori indenfor følgende hovedgrupper:

At lokalisere og udvælge et vrag

Specialudstyr til vragdykning

Navigations teknikker på vrag

Avancerede vragdyk

Åbent vands lektioner - Du gennemfører, minimum 2 vragdyk med din instruktør. Her trænes de praktiske øvelser i brug af ekstraudstyr, procedurer i navigation på vrag og planlægning af gode vragdyk.

Du vil efter dette kursus have lært teknikker, som gør dig istand til at dykke på vrag overalt i verdenen.

Pris 1995kr (Depositum 1000kr)

Praktiske oplysninger:

Du kan med fordel, allerde nu, oprette en dykker-profil på www.divessi.com hvor du så vil kunne finde alle de digitale hjælpemidler til forberedelse på kurset!

Så snart du er registreret hos os, som tilmeldt kurset, vil din profil gøres aktiv og så starter din teori undervisning allerede online, hjemme i ro og mag.

Husk at uploade billede på din profil, da dette skal bruges til dit certifikat !

Dette kan du selv gøre ved at vælge "Opret profil/Ny dykker" på SSI´s forside, og her følge henvisningerne.

Du kan også vælge at lade os oprette dig - Vi skal dog bruge følgende oplysninger fra dig:

Fornavn. Efternavn. Fødselsdato. Post adresse. Mail adresse. Dykket siden år og antal loggede dyk.

Det er meget individuelt hvor meget tid man bruger på at læse det teoretiske stof, men jo bedre forberedt man er, jo bedre klarer man jo den afsluttende teoriprøve med multi choice spørgsmål.

Helbredserklæringen og andre nødvendige papirer, får du udleveret til kursusstart og vi udfylder dem sammen i teorilokalet.

 

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse: Dårlig God
Skriv koden fra billedet herunder: