Search And Recovery

Search And Recovery
Fabrikant: SSI
Model: Specialities
Lagerstatus: På lager
Pris: 1.295,00Kr.
Ex. moms: 1.295,00Kr.
Antal:  

SSI Search & Recovery Diver Specialty Kursus.

Find og hæv genstande fra havbunden!

Der er tidspunkter, hvor det vil være godt at besidde den rigtige uddannelse til at eftersøge mistede ting under vand. SSI tilbyder dette strukturerede kursus, hvor du vil lære at udføre forskellige søgemønstre ved hjælp af reb og kompas, samt at planlægge eftersøgnings og bjærgningsoperationer i et team.

Du vil også lære den korrekte håndtering af en eller flere hævesække for at bringe tunge objekter sikkert til overfladen.

Forudsætninger - Du skal være certificeret som SSI Open Water, eller have tilsvarende uddannelser fra anden dykker-organisation og du skal være minimum 15 år ved kurssusstart. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form.

Teori lektioner - Vi gennemgår sammen, i teorilokalet, den allerede forberedte dykkerteori indenfor følgende hovedgrupper:

Faktorer, der påvirker eftersøgnings og bjærgningsoperationer

Planlægning og organisering af eftersøgnings og bjærgningsoperationer

Dine eftersøgningsteknikker

Dine bjærgningsteknikker

Åbent vands lektioner - Du vil gennemfører, 2 dyk i havet. Her trænes de praktiske øvelser, som omhandler søgemønstre med både navigation og reb, med et organiseret overblik.

Vi bruger hævesække i forskellige størrelser til forskellige "skatte" som skal hæves fra havbunden. Du vil efter dette kursus have lært teknikker, som gør dig istand til at lave en avanceret eftersøgning, efter sunkne effekter, samt hæve dem og få dem bragt tilbage til overfladen.

Pris 1295kr (Depositum 650)

Praktiske oplysninger:

Du kan med fordel, allerde nu, oprette en dykker-profil på www.divessi.com hvor du så vil kunne finde alle de digitale hjælpemidler til forberedelse på kurset!

Så snart du er registreret hos os, som tilmeldt kurset, vil din profil gøres aktiv og så starter din teori undervisning allerede online, hjemme i ro og mag.

Husk at uploade billede på din profil, da dette skal bruges til dit certifikat !

Dette kan du selv gøre ved at vælge "Opret profil/Ny dykker" på SSI´s forside, og her følge henvisningerne.

Du kan også vælge at lade os oprette dig - Vi skal dog bruge følgende oplysninger fra dig:

Fornavn. Efternavn. Fødselsdato. Post adresse. Mail adresse. Dykket siden år og antal loggede dyk.

Det er meget individuelt hvor meget tid man bruger på at læse det teoretiske stof, men jo bedre forberedt man er, jo bedre klarer man jo den afsluttende teoriprøve med multi choice spørgsmål.

Helbredserklæringen og andre nødvendige papirer, får du udleveret til kursusstart og vi udfylder dem sammen i teorilokalet.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse: Dårlig God
Skriv koden fra billedet herunder: