Nitrox Ean 40%

Nitrox Ean 40%
Fabrikant: SSI
Model: Nitrox
Lagerstatus: På lager
Pris: 995,00Kr.
Ex. moms: 995,00Kr.
Antal:  

SSI Nitrox Diver Specialty kursus.

Få mere sikre dyk og forlæng samtidig dine dykkertider!

Har du nogensinde drømt om at få længere dykkertider for at tage billeder eller udforske vrag? Og ønsker du at dykke mere sikkert for at minimere risikoen for dekrompressionssyge?

Nitrox er nøglen!

På grund af den reducerede mængde nitrogen i din åndingsgas, vil din krop blive mindre belastet og afgasningstiden vil blive reduceret.

I løbet af dit Nitroxkursus vil du lære alle de nødvendige regler for planlægning af dyk med Nitrox og du lærer at bruge Nitrox på en sikker måde. Et vigtigt nøglepunkt i hele kurset er analysering af indholdet i din dykkerflaske inden ethvert Nitroxdyk

Forudsætninger - Du skal være certificeret som SSI Open Water, eller have tilsvarende uddannelser fra anden dykker-organisation og du skal være minimun 15 år ved kursusstart.

Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form.

Teori lektioner - Vi gennemgår sammen, i teorilokalet, den allerde forberedte dykkerteori indenfor følgende hovedgrupper:

Introduktion til Nitrox

Nitrox, din krop og verdenen under overfladen

Dit Total Diving System og Nitrox

Planlægning af dine Nitroxdyk

Nitrox kurset indeholder kun frivillige dyk og er derfor et perfekt "vinter Specialty" inden din dykkerferie! Det giver dig mulighed for at komme ud at dykke med det samme og nyde alle fordelene ved at dykke med Nitrox - Du vil få rig mulighed for at gennemføre dykning med Nitrox, på vores Rødehavsrejse.

Efter dette kursus er du fuldt ud i stand til at kunne analysere dine egne Nitrox blandinger og er klar til at udforske de nye muligheder!

Pris 995kr (Depositum 500kr)

Praktiske oplysninger:

Du kan med fordel, allerede nu oprette en dykker profil på www.divessi.com hvor du så vil kunne finde alle de digitale hjælpemidler til forberedelse på kurset! 

så snart du er registreret hos os, som tilmeldt kurset, vil din profil gøres aktiv og så starter din teori undervisning allerede online, hjemme i ro og mag.

Husk at uploade billede på profil, da dette skal bruges til dit certifikat!

Dette kan du selv gøre ved at vælge "Opret profil/Ny dykker" på SSI´s forside og her følge henvisningerne.

Du kan også vælge at lade os oprette dig - vi skal dog bruge følgende oplysninger fra dig: Fornavn. Fødselsdato. Post adresse. Mail adresse. Dykket siden år og antal loggede dyk.

Det er meget individuelt hvor meget tid man bruger på at læse det teoretiske stof, men jo bedre forberedt man er, jo bedre klarer man jo den afsluttende teoriprøve med multi choice spørgsmål.

Helbredserklæringen og andre nødvendige papirer, får du udleveret til kursusstart og vi udfylder dem sammen i teorilokalet.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse: Dårlig God
Skriv koden fra billedet herunder: