Stress And Rescue

Stress And Rescue
Fabrikant: SSI
Model: Stress And Rescue
Lagerstatus: På lager
Pris: 3.195,00Kr.
Ex. moms: 3.195,00Kr.
Antal:  

SSI Stress and Rescue Diver kursus.

Virkelige øvelser til virkelig dykning!

Dette kursus er et unikt kursus, som ikke bare giver dig færdigheder til at blive en mere sikker dykker og dykkermakker, men det danner også grundlag for SSI´s professionelle uddannelse.

På dette kursus vil du lære at identificere og forebygge dykkeulykker før de indtræffer, men også hvad du skal gøre, hvis ulykken alligevel skulle opstå. Dette kursus giver dig praktisk træning i simuleret nødstilfælde og viser dig desuden vigtigheden af at forebygge problemer, samt hvordan du skal lede arbejdet i en nødsituation. På trods af emnets alvor, er kurset både meget lærerigt og også et af de sjoveste kurser overhovedet!

Forudsætninger- Du skal være certificeret som SSI Open Water Diver, eller have en tilsvarende uddannelse fra anden dykkerorganisation. Du skal være minimum 15 år ved kursusstart og kunne dokumentere at du har gennemført minimum 6 dyk. Du skal have almindeligt sundt helbred og være i god form.

For at certificeres som SSI Rescue Diver skal du inden for de sidste 24 måneder have gennemgået et førstehjælps kursus med CPR, endvidere skal du have et gyldigt Oxygen Provider certifikat. (SSI React Right).

Teori lektioner- Vi gennemgår sammen, i teorilokalet, den allerede forberedte teori som bl.a. omhandler stresshåndtering, ledelse af nødsituationer og dykkerulykker. Førstehjælpsudstyr til dykkerrelateret situationer og afslutter med en skriftelig prøve.

Pool lektioner- Her træner vi de øvelser som du senere vil kunne gennemføre i de virkelige forhold.

Åbent vands lektioner- Du vil gennemfører, de i forvejen indlærte øvelser, i havet. Du vil lære forskellige teknikker der tager udgangspunkt i din egen styrke, størrelsen på den nødstedte dykker, samt forskellige miljø faktorer. De afsluttende praktiske øvelser er tilrettelagt som et scenario, hvor du skal lede en redningsaktion. Vi fosøger altid at gennemføre dette scenario så realistisk som muligt.

Du vil efter kurset være i stand til at tage vare på dig selv, samt yde kvalificeret assistance til alle andre dykkere. Mange dykkere mener at dette kursus er det mest værdifulde og sjoveste kursus de nogen sinde har deltaget i!

Paktiske oplysninger:

Du kan allerede nu, oprette en dykker-profil på www.divessi.com hvor du så vil kunne finde alle de digitale hjælpemidler til forberedelse på kurset! Så snart du er registreret hos os, som tilmeldt kurset, vil din profil gøres aktiv og så starter din teori undervisning allerede online, hjemme i ro og mag.

Husk at uploade billede på profil, da dette skal bruges til dit certifikat!

Dette kan du gøre selv ved at vælge "opret profil/Ny dykker" på SSI´s forside og her følge henvisningerne.

Du kan også vælge at lade os oprette dig - vi skal dog bruge følgende oplysninger fra dig: Fornavn. Efternavn. Fødselsdato. Post adresse. Mail adresse. Dykket siden år og antal loggede dyk.

Det er meget individuelt hvor meget tid man bruger på at læse det teoretiske stof, men jo bedre forberedt man er, jo bedre klarar man jo den afsluttende teoriprøve med multi choice spørsmål.

Helbredserklæringen og andre nødvendige papirer, får du udleveret til kursusstart og vi udfylder dem sammen i teorilokalet.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse: Dårlig God
Skriv koden fra billedet herunder: