Open Water Diver

Open Water Diver
Open Water Diver
Fabrikant: SSI
Model: Open Water Diver
Point: 200
Lagerstatus: På lager
Pris: 3.850,00Kr.
Ex. moms: 3.850,00Kr.
Antal:  

SSI Open Water Diver kursus

Grundkurset i sportsdykning med luft- her starter eventyret!

På dette kursus opbygges de mest basale sten i det fundament, der skal gøre dig til en selvstændig og dygtig dykker.

Kurset indeholder både teori, pool og åbentvandsdyk, fordelt over mindst 5 dage, typisk afholdt over 2 weekender.

Kurset giver dig mulighed for at dykke til 18 meters dybde, overalt i verden. Komplet dykkerudstyr, undervisning, teori materialer og din fremtidige logbog er inkluderet i dette kursus.

Ved tilmelding af kurset, får du udleveret alle nødvendige materialer og kan i ro og mag, starte dine forberedelser hjeme. Du har også mulighed for at benytte SSI´s ONLINE program!

Teori lektioner_ Vi gennemgår sammen, i teorilokalet, den allerde forberedte teori, brugen af udstyret og dykningens indvirkning på kroppen. Denne basale viden er en vigtig del af at kunne dykke sikkert og kende til alle de spændende oplevelser som venter på dig forude!

Afsluttes med 50 spørgsmål´s multi choice teoriprøve.

Pool lektioner - Her lærer du, i svømmehallens trygge omgivelser, dykkerudstyret og makkersystemet at kende, samt alle de færdigheder, som du skal bruge i åbent vand.

Åbent vands lektioner - Du vil gennemføre mindst 4 åbentvands dyk, hvor du får mulighed for at afprøve alt du har lært i poolen og opleve den virkelige verden under havets overflade.

Efter at have afsluttet teori, pool og åbent vands lektioner tilfredsstillende, bliver du certificeret som SSI Open Water Diver - beviset på at du er uddannet dykker og kan dykke selvstændigt.

Det handler nemlig om DIN og din MAKKERS sikkerhed. Du er nu klar til at deltage på alverdens dykkerarrangementer, med uddannede dykkere!

Kursuspris alt inkl. kr 3850. kr 1800 i depositum.

Paktiske oplysninger:

Du kan allerede nu, oprette en dykker-profil på www.divessi.com hvor du så vil kunne finde alle de digitale hjælpemidler til forberedelse på kurset! Så snart du er registreret hos os, som tilmeldt kurset, vil din profil gøres aktiv og så starter din teori undervisning allerede online, hjemme i ro og mag.

Husk at uploade billede på profil, da dette skal bruges til dit certifikat!

Dette kan du gøre selv ved at vælge "opret profil/Ny dykker" på SSI´s forside og her følge henvisningerne.

Du kan også vælge at lade os oprette dig - vi skal dog bruge følgende oplysninger fra dig: Fornavn. Efternavn. Fødselsdato. Post adresse. Mail adresse. Dykket siden år og antal loggede dyk.

Det er meget individuelt hvor meget tid man bruger på at læse det teoretiske stof, men jo bedre forberedt man er, jo bedre klarar man jo den afsluttende teoriprøve med 50 multi choice spørsmål.

Helbredserklæringen og andre nødvendige papirer, får du udleveret til kursusstart og vi udfylder dem sammen i teorilokalet.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse: Dårlig God
Skriv koden fra billedet herunder: